عضویت دراتحادیه دانشگاههای قفقاز
 Caucasus University Association (KÜNİB)


"اتحادیه دانشگاه­های قفقاز" موسوم بهKÜNİB، نهادی دانشگاهی متشکل از بیش از صد دانشگاه از کشورهای منطقه قفقاز و کشورهای همجوار است که در سال ۲۰۰۹ میلادی (۱۳۸۷ شمسی) بر اساس پیشنهاد پروفسور رمضان کرکماز، رئیس دانشگاه آردهان ترکیه تأسیس شده است. این نهاد که مقر آن در دانشگاه «اردهان» در شهری به همین نام در کشور ترکیه قرار دارد، هدف اصلی خود را بهره گیری از میراث مشترک کشورهای منطقه قفقاز و مناطق همجوار و بهبود وضعیت کنونی و چشم انداز آینده دانشگاهی و فرهنگی منطقه در حوزه های گوناگونی از علوم انسانی و سایر حوزه های دانش، تعریف کرده است. برگزاری سمینارها و سمپوزیوم های مشترک، تبادل استاد و دانشجو در دوره های زمانی مشخص و ساماندهی فعالیت­های فرهنگی، هنری و حمایتی با همکاری و هماهنگی دانشگاه­های عضو برخی از مهم ترین اقداماتی هستند که اتحادیه دانشگاه­های قفقاز در دستور کار خود تعریف کرده است .برای کسب اطلاعات بیشتر می­توانید به آدرس http://www.kunib.com مراجعه کنید.
 
عضویت در شبکه دانشگاهی بین ناحیه­ ای در حوزه ­های بیوفیزیک، بیوتکنولوژی و بهداشت محیط
UNESCO/UNITWIN Interregional Network on PhD Education and Research in Biophysics, Biotechnology and Environmental Health
 

کرسی‌های یونسکو ارگان‌هایی ملی یا منطقه‌ای هستند که پیرامون یک موضوع خاص علمی فعالیت می‌کنند. یکی از این کرسی ها شبکه دانشگاهی بین ناحیه ­ای در حوزه­ های بیوفیزیک، بیوتکنولوژی و بهداشت محیط با مرکزیت ایروان و تحت نظر سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد می باشد.
۱۵ دانشگاه و مرکز پژوهشی از کشورهای مختلف جهان -ارمنستان، اکراین، ایران، ترکیه، روسیه، گرجستان، هند، انگلستان و ایالت متحده آمریکا- در این کرسی عضو بوده و دانشگاه­های تهران، علوم پزشکی مشهد و مراغه از این جمله می­باشند.
از جمله مهمترین وظایف این کرسی فعالیت­های پژوهشی، برگزاری جلسات سخنرانی، گردهمایی و کنفرانس در سطوح ملی، منطق ه­ای و بین المللی، اعزام استاد و دانشجو و تشکیل دوره­ ها و کارگاه­های آموزشی می­باشد.
این برنامه یکی از وسایل ظرفیت ­سازی علمی کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته در چارچوب توسعه پایدار به شمار می­ آید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می­توانید به آدرسhttp://www.biophys.am/about-lsipec/ مراجعه فرمائید.